Kommende events

Ølsmagning på Skänk: Dansk mikrobryg for begyndere med Hornbeer

Den 21. maj inviterer Skänk og Hornbeer på en hyggelig frokost ølsmagning for dig, som gerne vil lærer mere om dansk mikrobryg, ølsmagning og ølbrygning.

Har du smagt øl fra nogle af de gode danske mikrobryggerier og vil gerne lærer mere, vil du gerne få udvidet din smagshorisont i forhold til hvad øl kan være, eller vil du bare hører om dansk mikrobryg og ølbrygning generelt, så skal du komme til ølsmagning for begyndere og interesserede med Hornbeer på Skänk.

Lørdag eftermiddag d.21 maj kommer Hornbeer forbi Skänk og står for en hyggelig ølsmagning til frokost/eftermiddag, samtidig med, at de fortæller om deres bryggeri, ølbrygning, og om dansk mikrobryg.

Det bliver en hyggelig eftermiddag i øllets tegn, hvor du kan få mere af vide om øllets spændende og lækre verden, smage en række gode øl og få udvidet din smagshorisont.

Til smagningen vil du også få en lækker frokost anretning af Skänks populære tapas, der i dagens anledning vil være fra gode danske slagterier og mejerier.

Køb billetter her

21 Maj – Hornbeer – Mikrobryg for begyndere

Praktisk:
Dato: 21 maj
Tid: kl. 13.00 – 16.00
Pris: 275 kr.

Ølsmagning og lammecharcuteri fra Det Våde Får på Skänk

Oplev lokal øl og det bedste lammecharcuteri, når gårdbryggeriet Det Våde Får og Skänk den 31. maj inviterer på en kombineret smagning af det bedste fra gården.

Lidt ude for Helsinge ligger Tolykkegård og bryggeriet Det Våde Får. Her opdrætter Henrik Koch får og brygger nogle ganske fantastiske øl. Når det kommer til Hillerød, er det nok det nærmest vi kommer et lokalt bryggeri.

Nu har du muligheden for at smage det bedste af det bedste fra Tolykkegård, når Skänk og Det Våde Får inviterer på ølsmagning og lammecharcuteri.

Til denne aften vil du smage på et bredt udvalg af Det Våde Fårs øl, alt imens Henrik underholder med røverhistorier og fortællinger fra gården og bryggeriet.

Til smagningen vil du få serveret Skänks berømte charcuteri, men denne aften vil kødet naturligvis bestå af lam fra Tolykkegård. Det lokale slagteri Kødsnedkeren har tryllet og laver fire forskellige specialpølser af lam og en type røget kød, og alt sammen vil du få at smage til øllet.

Alt i alt vil det blive en hyggelig aften, der hylder alt det bedste Nordsjælland kan producere af lækker mad og drikke.

Køb billetter her

31. Maj – Smagning og fåresalami fra Det Våde Får

Praktisk:
Dato: 31 maj
Tid: Kl. 18.00 – 22.00
Pris: 300 kr.

Vinsmagning med den Nordsjællandske Vingård Kelleris

Den 7. juni har du mulighed for at smage noget af det bedste indenfor dansk produceret vin. Når Kelleris Vingård og Skänk afholder vinsmagning.

I disse år vinder dansk vin større og større anerkendelse, og en af de første pionere, som har vundet mange fine priser for deres spændende vine, er Kelleris Vingård i Nordsjælland.

Nu får du muligheden for at smage de prisvindende vine fra Kelleris og høre om dansk vinproduktion på Skänk, når ejeren af Kelleris, vinavleren Søren Hartvig Jensen, kommer forbi og byder på smagning af hans vine, og fortæller om vingården og produktion af vin i Danmark.

Til denne hyggelige aften vil du smage fem forskellige af vinene fra Kelleris. Blandt andet den prisvindende Utopia 2006. Den her en intens og rund smag af mørke bær, tobak og kandis.

Den vandt BRONZEmedalje til Dansk Vinskue 2007, BRONZEmedalje til Dansk Vinshow 2011, SØLVmedalje til Dansk Vinskue 2012 og SØLVmedalje til International Food Contest 2012.

Billetten inkluderer også Skänks lækre og populære tapasbræt, som i dagens anledning vil bestå af ost og kød fra små danske mejerier og slagterier. Så har man har lidt passende at spise til de spændende vine.

Så kom forbi til en unik oplevelse på Skänk

Smagningen er fra kl.18 til 21
Billetterne koster 300 kr.
Køb dem her.

Gin & Tonic smagning med Elg Gin

Lørdag den 18. juni kl.14.00 inviterer Skänk Hillerød og Elg Gin på en hyggelig eftermiddagssmagning. Den perfekte måde, at tilbringe en hyggelig eftermiddag i Hillerød på i den tidlige sommer.

Lige ud for Fredensborg ligger Stone Grange Distillery, her laver Henrik Elsner de prisvindende og eftertragtede Elg Gin, noget af det bedste dansk gin har at byde på. Nu har du mulighed for at komme til en smagning af de gode Elg Gin, og samtidig høre Henrik fortælle om sit arbejde med dansk gin.

Til smagningen vil du opleve mindst fem forskellige af Elg Gins spændende produkter, samtidig med at du lærer om produktionen af gin, forskellige måder at smage og opleve gin på og generelt produktion af gin og spiritus i Danmark. Udover gin, vil eftermiddagen også byde på en Elg Vermouth og en Elg Gin Likør, som vandt guldmedalje ved IWSC

Til smagningen vil Skänk servere et særligt udvalg af lækre snacks, som egner sig lige netop til Gin og Tonic. Det er den perfekte måde at starte sommeren på og få indspark til, hvilken gin og tonic du skal servere for vennerne til sommer.

Billetterne koster 200 kr og kan købes her

Smagningen er fra kl 14.00 til 17.00
Hvis du efterfølgende ønsker at fortsætte aftenen på Skänk, og evt nyde det berømte tapasbræt, så husk også at bestille bord hertil. Det kan du gøre her

Tidligere events

Ølsmagning på Skänk: Unikke øl fra Herslev Bryghus

Kom til en unik og spændende oplevelse d.3 maj, når Herslev Bryghus afholder ølsmagning på Skänk.

Det økologiske mikrobryggeri Herslev Bryghus laver en bred vifte af øl, både solide klassikere, og mere unikke og udfordrende øl, som man ikke støder på hver dag. Det er især det sidste, som vil være i fokus til denne hyggelige ølsmagning på Skänk Hillerød.

Denne aften vil du smage otte af Herslevs sjældne og specielle øl, der både viser, hvad øl også kan være og giver nogle fantastiske smagsoplevelser.

Lars Hare-Mortensen fra bryggeriet vil undervejs fortælle om de spændende øl, om Herslev Bryghus og deres arbejde med øl og brygning. Det vil blive et spændende indblik i en af Danmarks mest innovative mikrobryggerier.

Vi vil naturligvis ikke afsløre alle de dejlige øl, du kommer til at opleve, men vi kan da lige nævne, at du vil prøve alt fra den friske og spændende Asparges Hvede til den kraftige og intense Mørk, en imperial Stout lagret på Stauning Whiskyfade.

I smagningen er også inkluderet Skänks lækre og populære tapasbræt, som i dagens anledning vil bestå af ost og kød fra små danske mejerier og slagterier.

Så kom med til en unik og spændende ølsmagning på Skänk!

Køb billetter her

3. Maj – Smagning og tapas med Herslev

Praktisk:
Dato: 3. maj 2022
Tid: Kl. 18.00 – 21.00
Pris: 300 kr.

Program:
18.00 Ankomst og servering af tapas
18.30 Smagning af fire øl
19.15 Pause
19.30 Smagning af fire øl
20.30 Smagningen slutter
23.00 Skänk lukker

To gange NYTÅRSTAFFEL
på Skänk med
AGGERBÆK//JEPSEN

Foråret skydes ind med kolde fadøl fra kongerigets bedste mikrobryggerier, en velsmagende lækker tapasanretning og så en swingende gyngende koncert med AGGERBÆK//JEPSEN.

Ordbogen om Nytårstaffel: “festlig sammenkomst med spisning i anledning af nytåret”
Vi har opfundet det nye ord: Forårstaffel. Fordi vi måtte flytte de to koncerter grundet corona, fejre vi nu forårets komme i stedet for det nye år.

Grundet stor interesse, afholder vi en ekstra koncert.
Køb billetter til de to koncerter her:

Billetter til den 22. marts

Billetter til den 23. marts

Program:
17.00 Forudbestilte tapasbrædder serveres
19.30 Koncerten starter
21.30 Koncerten slutter
23.00 Skänk lukker

Om Aggerbæk//Jepsen
“Charmerende og absolut indtagende”
– Politiken om Aggerbæk

“Hvis du er på udkig efter en musikalsk oplevelse, der slår rødder og blomstrer lang tid efter døgnfluer er døde.
– BT om Jepsen

I skyggen af store musikalske partnerskaber finder man sangskriverne, sangerne og guitaristerne Benjamin Aggerbæk & Jens Jepsen.
På skuldrene af Ella & Louis – Simon & Garfunkel – Lennon & McCartney skriver Aggerbæk & Jepsen deres sange med tydelige spor fra inspirationskildernes guld. De elsker hinandens musik og komplimenterer det med elegante korharmonier tilsat livligt improviseret solospil på guitar, fløjt og mundtrombone. Med Aggerbæk//Jepsens smittende humør og spilleglæde kan publikum se frem til en uforglemmelig aften.

Informationer:

 • Billetterne koster 150 kr. per person.
 • Grundet corona, sælger vi billetterne bordvis, så du er sikker på, kun at sidde ved bord med folk du kender.
 • Man kan derfor købe billetter til 2, 4, 5 og 6-mandsborde.
 • Hvis du ønsker bord til et andet antal, eller den type du ønsker er udsolgt, så kontakt Skänk, så vil vi prøve at finde en løsning.
 • I forbindelse med koncerten, kan du også købe Skänks lækre tapasbræt, som består af tre slags kød, tre slags ost og garniture.
 • Tapasbrættet købes som tilvalg, når du køber din billet og koster 130 per person.
 • Brættet serveres fra kl. 17.00 og frem til koncertens start.

Køb billetter her

UDSOLGT
Tour d’Italia – Italiensk Vinsmagning
på Skänk med Vinspecialisten Stoltz

Kom Italien rundt på en aften, når Vinspecialisten Stoltz og Skänk Hillerød den 21. april inviterer til vinsmagning, hvor de mange dejlige italienske vine hyldes. Som en del af aftenen serveres også Skänks lækre tapas bræt, der til anledningen vil være særligt italiensk fokuseret.

Til denne tour d’Italia vil du smage syv forskellige spændende vine fra hele Italien. Samtidig vil Vinspecialisten Stoltz fortælle om de enkelte vine og deres baggrund, samt generelt om vine fra Italien.

Til smagningen vil du blandt andet kunne opleve vin fra:

 • Piemonte
 • Salento
 • Umbrien
 • Toscana
 • Vento

Aftenen starter kl.18.00 med servering af tapas og efterfølgende smagning
Selve smagningen slutter omkring kl.21, men man kan blive og hygge på Skänk som lukker kl 23.

Billetterne koster 300 kr per person og inkluderer smagning af de syv vine, spændende historier og instruktion fra Vinspecialisten Stoltz samt naturligvis tapas fra Skänk.

Køb billetter her

Læs mere om Vinspecialisten Stoltz her

Vinfestival
Med Unika Vine

9. oktober kl. 12 til 17

Oplev op til 30 forskellige vine fra hele verden, når Skänk Hillerød og Unika Vine går sammen om at fejre vinen i alt den velsmagende forskellighed.

Formatet bliver som en lille festival, hvor vi indretter boder rundt om i lokalet, hvor du kan smage vine fra de enkelte verdensdele. Så send dine smagsløg verden rundt, uden at forlade Skänks hyggelige lokaler.

Pris: 75 kr – giver adgang til at smage festivalens vine.

Læs mere her

Billetter til festivalen kan købes online, på Skänk Hillerød i åbningstiden eller hos Unika Vine, Holbækvej 19, 4000 Roskilde, Fredag 12-17.
Køb billetter online her

Hvis du billetterne i baren eller hos Unika Vine slipper du for onlinegebyr, og så kan du jo nyde et glas vin, eller købe en flaske med hjem, nu du er her.

ØJ-dag
Frigivelse af juleøl

4. november

Traditionen tro holder vi ØJ-dag, Ølentusiasternes juleøldag. Det er 4. november, dagen før J-dag, at vi fejre årets juleøl fra de danske mikrobryggerier. Som altid sætter vi juleøl på de fleste af vores haner, og du kan komme forbi og smage, hvad de forskellige bryggerier har fundet på i år.

Læs mere her

Det er gratis at deltage, men husk at booke bord, da vi plejer at blive hurtigt fyldt.

Beaujolais Nouveau Aften

18 November fra kl. 17.30

Beaujolais Nouveau est arrivé!

Traditionen tro ankommer den saftige og ungdommelige gamay vin hjem tredje torsdag i november og det skal fejres!
Kom på Skänk til en festlige aften med Beaujolais i glasset og fransk bondemad på tallerknen.
Vi serverer i dagens anledning en flot portion af byens bedste Coq au Vin og alt det Beaujolais du kan drikke (3 timer) for 300kr

Køb din billet online eller i baren før det er for sent.
Køber du billetten i baren sparer du onlinegebyr.

Det er muligt at bestille bord til:
17.30, 18.30 og 19.30

Køb billet her.